• Praktijk Saudade voor psychotherapie | coaching | traumaverwerking
  • Heuvelstraat 9, 5502 AA Veldhoven
  • 06 156 724 57
  • info@saudade-begeleiding.nl
  • www.saudade-begeleiding.nl

Drs. Karen Gielis

Gestalttherapeut, Traumaseksuoloog & Gezondheidswetenschapper

Aangesloten bij NVAGT – EAG – EAGT – NAP

Geslacht : vrouw
Doelgroep : (jong)volwassene mannen, vrouwen en partners
Specialismen : trauma, genderproblematiek, burn-out, hechtingproblematiek,
Activiteiten :  individuele therapie en groepstherapie

Ervaringsgerichte Gestalt- psychotherapie

Gestalttherapie richt zich op het herstel van het contact met jezelf en je omgeving. De therapie geeft je de mogelijkheid om gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Als het op één terrein van je leven beter gaat, zal verbetering op andere terreinen vaak makkelijker zijn. Je zult beter je eigen regie (weer) kunnen nemen en beter keuzes maken die bij je passen. 

Volgens de Gestaltbenadering ervaren mensen psychische problemen wanneer het contact met hun omgeving verstoord is en ze niet in staat zijn om dit te herstellen. Deze opvatting is anders dan die van de meeste psychotherapieën die psychische problemen zien als een verstoring van het geestelijk evenwicht. 

Praktische informatie:
Voor een kennismakingsgesprek, breng ik geen kosten in rekening. Ik hecht er waarde aan dat je eerst kunt ervaren of ik en mijn werkwijze bij je passen. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, maar stel ik wel op prijs.

Gestalttherapie valt niet onder de basisverzekering. Hierdoor is het eigen risico van €385,- voor mijn begeleiding niet van toepassing. Afhankelijk van jouw zorgverzekering en aanvullende verzekering worden alle psychotherapeutische sessies gedeeltelijk of geheel vergoed.

Wanneer jouw zorgverzekeraar Gestalttherapie niet in een aanvullend pakket vergoedt, dan kun je mogelijk de kosten aftrekken van de belastingen. Check dit door contact op te nemen met de belastingdienst.

Voor meer informatie over mijzelf en mijn praktijk verwijs ik graag naar: www.saudade-begeleiding.nl