• Standplaats Gouda/Reeuwijk
  • Fokkerstraat 18
  • 2811 DT Reeuwijk
  • 06 3045 2505
  • info@metcompassie.com
  • www.metcompassie.com

Cor van Haaften

Traumaseksuoloog

Mijn doelgroep is mannen
Geslacht : Man

Doelgroep(en) : Mannen, jongeren, partners en familie
Ik werk met : individuen, paren en groepen
Therapievorm : gesprekken gericht op traumaseksualiteit met gebruikmaken van psychodrama.

Praktijk Van Haaften biedt hulp aan mannen die als kind seksueel misbruik hebben meegemaakt. Het kan je leven erg in war brengen. Praten over seksueel misbruik is niet gemakkelijk. Veel mannen hebben het gevoel dat ze het voor zichzelf moeten houden, altijd sterk moet zijn en het zelf wel kunnen oplossen. De stap naar hulp is niet gemakkelijk. Het is belangrijk dat je niet met je “geheim” blijft rondlopen en dat je hulp gaat zoeken. Praten over je ervaringen en gevoelens is belangrijk om er afstand van te kunnen nemen. Seksueel misbruik komt helaas veel voor. Je bent niet de enige die als kind werd misbruikt.

Op de website kun je veel over dit onderwerp lezen. Het geeft je mogelijk inzicht in wat je bent overkomen en de over de schade die het heeft aangericht. De spreekuren vinden plaats in Reeuwijk. In mijn praktijk voer ik gesprekken met individuele volwassenen, echtparen en mannengroepen. Verwerking van seksueel misbruik is veelal maatwerk. In mijn praktijk kun je rekenen op mijn deskundige begeleiding.

Praktijk Van Haaften is een hulpverleningspraktijk die hulp biedt die gericht is op mannen die als kind nare seksuele ervaring(en) hebben meegemaakt. Het kan je leven heel erg in war brengen. Je kunt allerlei klachten krijgen die je nooit in verband hebt gebracht met deze nare gebeurtenis(en). Op de website kun je veel over dit onderwerp lezen. Het geeft je mogelijk inzicht in wat je bent overkomen en de over de schade die het heeft aangericht. De spreekuren vinden plaats in Reeuwijk. In mijn praktijk voer ik gesprekken met individuele volwassenen, echtparen en groepen.